My Techie Blog

  Home  |   Contact  |   Syndication    |   Login
  110 Posts | 5 Stories | 406 Comments | 0 Trackbacks

News

Archives

Post Categories

ADO.NET

Ajax

API/WebServices

ASP.NET Resources

BizTalk Server

Blogs I read

Free Books

How to

iOT

JavaScript

JQuery

JSLink - SharePoint

JSON

LINQ

Misc

Mobile BI

MS Business Inteliigence

Reporting Services

Responsive/MVC ASP.NET

SEO

Sharepoint Resources/Tools

SharePoint 2010 Branding

SharePoint 2010 Videos

SharePoint 2013

SharePoint Online

SilverLight

SPServices

SQL Server

Sql Server 2012

SSIS

Web Optimization Tools

Web Performace Tools

Windows 8

Windows Azure

Windows Azure

Windows Phone

WorkFlows

WSS V3

xml

In my previous post after succesfully finshed installing the WSS v3 SP2 and now tried to restore my site to my surprise i came across another error :)

  Another site already exists at http://mysite. Delete this site before attempting to create a new site with the same URL, l
choose a new URL, or create a new inclusion at the path you originally specified 

I had a look at the Sharepoint Central Admin and i could see the site but the delete button was greyed out 
So i taught it must be an orphan site so i tried using the
staadm - o databaserepair  "YOURSITE" - databasename "YouDB"
also used the -deletecorruption option but still returned 0

But it returned 0 which meand there are no orphaned sites arg.!!!!!!!
 
So my last taught was the database isn't refreshing so i simple detached and re-attach the WSS_Content DB
and BINGO tried to restore and it worked.
Hope that helps
 
 

posted on Monday, January 17, 2011 6:25 PM